+31 88 1269 300 info@tpex.com

TPEX International (TPEX), de Smart Building Operator heeft een Raad van Advies benoemd die haar de komende jaren actief gaat ondersteunen. De Raad van Advies bestaat uit industrie-experts die met kennis, netwerk en ervaring de organisatie zal ondersteunen bij de realisatie van de ambitieuze groeistrategie. Robert Rosier, Algemeen Directeur en oprichter van TPEX International licht toe: ‘Wij zijn zeer verheugd dat deze gezaghebbende experts ons gaan ondersteunen in termen van marktbewerking, uitbouw van onze dienstverlening, kwaliteitsbewaking alsook het in goede banen begeleiden van de organisatorische groei. De Raad van Advies start met twee leden en zal mogelijk in de toekomst verder uitgebreid worden.’

Toegetreden tot Raad van Advies van TPEX International zijn:


Wienke Bodewes

De heer Bodewes heeft ruime ervaring als eindverantwoordelijke en toezichthouder bij de meest uiteenlopende organisaties. Onderandere als lid van de raad van bestuur van woningcorporatie Ymere en bij Amvest waar hij meer dan 10 jaar CEO was. Wienke Bodewes is zeer deskundig op het gebied van vastgoedontwikkeling en vastgoedbeheer, zowel in de sociale- als in de private sector. Na zijn vertrek bij Amvest ontstond ruimte in zijn agenda om zijn kennis en ervaring in te zetten bij een andere organisatie binnen zijn vakgebied; meer in het bijzonder op het gebied van Smart & Healthy Living. Daarnaast beschikt de heer Bodewes over een uitgebreid en relevant netwerk dat hij gedurende zijn carrière met de grote diversiteit aan activiteiten heeft opgebouwd. Naast zijn toetreding tot de RvA van TPEX is hij momenteel o.a. voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) bij woningcorporatie Pré Wonen en is hij als lid van de RvC of adviseur betrokken bij een aantal bouwbedrijven, vastgoedontwikkelaars en research organisaties.

Hans Gerritsen

De heer Gerritsen MRICS is begonnen als adviseur bij onder andere Arcadis en Wienerberger en heeft nu meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoedsector, en leidt projecten over de hele wereld. Na zijn tijd bij Ernst & Young heeft de heer Gerritsen eind 2003 het bedrijf Remit Consulting in Nederland opgericht. Als de Nederlandse partner heeft Hans een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van zowel vastgoedfinanciering als vastgoed & IT, zowel internationaal als lokaal. Remit Consulting is een onafhankelijk, Europees managementadviesbureau gespecialiseerd in de onroerend goed sector, dat diepgaande kennis levert aan onder meer grotere beleggers, fund-, asset- en property managers. In heel Europa vertrouwen veel van de grootste vastgoedteams op Remit’s expertise en benchmarking van de diverse (Europese) vastgoedmarkten om de efficiency en winstgevendheid te verbeteren. Remit helpt cliënten met innovatie van hun organisatie onder andere door middel van herinrichten van bedrijfsprocessen, het operationaliseren van strategieën, IT-systeemselectie en -implementatie. Remit levert nu vanuit Amsterdam, London en Paris, onafhankelijke advisering en projectmanagement diensten die erop gericht zijn om met behulp van de laatste technologische ontwikkelingen, praktische, kosteneffectieve en efficiency-verhogende oplossingen bij vastgoedbedrijven te implementeren..

Robert Rosier, Algemeen Directeur TPEX International

Ik ben zeer met de toetreding van Hans en Wienke tot onze Raad van Advies. Hans beschikt over een onuitputtelijke bron van kennis op het gebied van vastgoedprocessen. Omdat wij diensten bieden voor meerdere stakeholders in een gebouw, variërend van een eigenaar, een assetmanager, een property manager tot aan de facility manager en alle uitvoerende partijen, is het van groot belang dat wij veel kennis hebben van alle onderdelen van de keten. Alleen dan kunnen wij van toegevoegde waarde zijn voor deze stakeholders. Hans is de bij uitstek de aangewezen persoon om daarover kennis te delen”, aldus Robert Rosier, CEO  en oprichter van TPEX International. “De toetreding van Wienke Bodewes geeft ons toegang tot veel kennis in de residentiele vastgoedmarkt. Smart Buildings zijn sterk in opkomst in het commerciële vastgoed, maar heeft slechts een enkele positie bij woningen, wooncomplexen, ziekenhuizen etc.  Juist daar verblijven wij het grootste deel van de dag en is het doorgaans het minst gezond. Denk hierbij aan CO2 metingen, ventilatie, energieverbruik, etc. Met behulp van de kennis en ervaring van Wienke willen wij Smart Technology naar de residentiele markt brengen, gemanaged vanuit onze 24×7 Meldkamer. Wij noemen deze propositie “Healthy Living”. Wienke heeft als geen ander kennis van en toegang tot deze markt.”

Maandelijks spiegelen wij met onze Raad van Advies de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Samen bouwen we verder aan onze filosofie en bespreken we thema’s als nieuwe projecten, financiën, operatie en marketing. Daarbij is hun ervaring en netwerk van onschatbare waarde.

Over TPEX International

TPEX International is een Smart Building Operator en beheert vele bekende smart buildings vanuit haar Meldkamer in Amsterdam. TPEX richt zich, samen met haar strategische partners op het verbeteren van de prestaties van Smart Buildings door 24×7 de data uit deze gebouwen te verzamelen, te analyseren en daarop de onderhoudspartijen aan te sturen. Dat leidt tot een beter gebouw tegen lagere kosten. Onlangs annonceerde TPEX nog haar wereldwijde samenwerking met Schneider Electric, waarin werd aangekondigd dat TPEX de eerste internationale Smart Building Expert is van het toonaangevende Schneider EcoStruxure Platform. Schneider Electric, wereldwijd leider in de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering, is in 2021 ook uitgeroepen tot het meest duurzame bedrijf ter wereld, hetgeen volledig in lijn is met de strategie van TPEX.